HA megtévesztett a menüpont, és az online évadokat keresed akkor rossz helyen jársz! Itt csak az epizódlistát találod :) Ha meg szeretnéd nézni kedvenc epizódodat akkor irány a Family guy for PC menüpont!

A következő epizódlista a FOX televíziócsatorna Family Guy című rajzfilmjéhez kapcsolódik. Az első részt 1999. január 31-én mutatták be, és eredetileg 2002. február 14-én tervezték az utolsó rész premierjét. A DVD-eladások és a rajongók szeretete azonban további részeket igényelt, melyek 2005. május 1-jétől kerültek vetítésre. Jelenleg az első hat évad, és a hetedik évad első 9 része kapható DVD-n. Egy egész estés film is elkészült, plusz egy spin-off, az Up Late with Stewie & Brian.Magyarországon 2008. október 1-jén kezdődően mutatta be az első 6 évadot a Comedy Central. Az első bemutatáskor az első három évadot az eredeti bemutatási sorrendtől eltérően a gyártási kódok sorrendjében kerültek vetítésre. Az ismétlések alkalmával már az eredeti sorrendben történik a vetítés, azonban az évadhatárok máshova kerültek, így a Comedy Centralon alkalmazott évad és epizód számok külön feltüntetésre kerültek. A hetedik évad (Comedy Central számozása szerint a 8. évad) vetítése 2010. április 1-jén kezdődött.

Ebben a kis táblázatban az évadokat láthatod, rákattintva bővebb infókat tudhatsz meg az adott évadról!forrás: http://hu.wikipedia.org/

Vissza a főoldalra......  www.ingyenweblapok.hu | Készítette: Soride 2008

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional