A szereplők:

Peter Griffin (Kerekes József) – Peter a negyvenes éveiben járó családfő, júliusban született. Rendkívül kövér és ostoba férfi, aki állandóan rossz helyzetekbe kerül, melyeket csak fokoz, ahogyan próbál kikerülni belőlük. Bár ez nem látszik rajta, éppen-hogy szellemi fogyatékos. Lois férje, Chris és Stewie apja, Brian gazdája. Apja utálja, anyjáról nem sokat tudni- vegasban szokott kártyázni.

Lois Griffin (Vándor Éva) – Lois is a negyvenes éveiben jár. A módos Pewterschmidt családba született, de feladta gazdagságát, hogy hozzámehessen Peter-hez, bár azóta is nagy figyelmet fordít külső megjelenésének ápolására. Lois zongoraleckéket ad, de a legtöbb idejét a családdal való törődés teszi ki. Szomszédjuk, Glenn Quagmire folyamatosan zaklatja, és természetellenesen bálványozza őt.

Chris Griffin (Hamvas Dániel) – Peter és Lois 14 éves fia. Nem túl okos (bár tehetségesen rajzol), és az apjához hasonlóan túlsúlyos. Ő az egyetlen gyerek, akinek még nem kérdőjelezték meg a szüleinek kilétét (bár egy lyukas óvszernek köszönhetően született meg). Egyes nézők szerint Chris idősebb a nővérénél, mert egy kissé magasabb, de ez nem igaz.

Stewie Griffin (Dolmány Attila) – Peter és Lois 1 éves fia. Angol akcentussal beszél, hihetetlenül intelligens. A kormány számára ismeretlen veszélyt jelent a nemzetközi biztonságra, mert komoly terveket sző világuralomról és Lois megöléséről, ám tervei eddig meghiúsultak, mivel a körülötte lévők közül csak Brian (a kutya) érti meg és veszi komolyan. Sok vicc született a valószínűsíthető homoszexualitásáról, azonban sok epizódban heteroszexuális (a szexuális beállítottsága a készítők szerint a helyzet humorosságának megfelelően változik).

Meg Griffin (Nemes Takách Kata) – Lois 17 éves lánya (valószínűleg nem Peter-től származik). Meg idejének nagy részében próbál beilleszkedni a gimnáziumának közösségébe, ami (plasztikai műtét nélkül) nem is nagyon sikerül neki. Gyarkan célpontja a külsejét, különcségét és úgy általában a létezését bíráló vicceknek.

Brian Griffin (Schnell Ádám) – A Griffin család beszélni képes talált kutyája, a család talán legintelligensebb tagja. Gyakran ironikusan beszél, Stewie-vel jó barátok, bár gyakran szekálják egymást.
Peter hozzátartozói:

Francis Griffin – Peter valódinak hitt apja, aki sosem mutatta ki fia íránti szeretetét. Sokszor mindenkit az őrületbe kerget túlbozgó Istenhitével. Halála után kiderül, hogy nem ő volt Peter vérszerinti apja.

Mickey McFinnigan – Peter valódi apja, aki Írországban él, s nagy elismerésnek örvend szülőotthonában alkoholfogyasztási képességei miatt.

Thelma Griffin – Peter 84 éves anyukája, akit nem sűrűn látunk a sorozatban, csupán annyit tudni róla, hogy általában Las Vegasban tölti az idejét kártyázással.

Lois hozzátartozói:

Barbara Pewterschmidt - Lois burzsoá édesanyja, aki unalmas ámbár fényűző életet él férjével.


Carter Pewterschmidt - Lois édesapja, aki megismerkedésük óta utálja Petert. Nagy hatalommal bíró személy, akármit meg tud szerezni és tenni amit csak akar. Emellett mexikói vendégmunkásokat dolgoztat birtokán. 

Patrick Pewterschmidt - Lois rég elveszett bátyja, aki bolondok házában él.

Carol Pewterschmidt - Lois huga, nem sokat hallani felőle.

forrás: http://familyguy.blog.hu/

Vissza a főoldalra......
Szomszédok:

Glenn Quagmire (Seder Gábor) – A középkorú, szexmániás agglegény pilóta, Griffinék szomszédja, Peter barátja.

Cleveland Brown (Kapácsy Miklós) – Peter csendes, lassú beszédű barátja, szintén szomszéd. Elvált feleségétől, miután az megcsalta Quagmire-rel. Gyorsétterme van Quahogban.

Loretta Brown - Cleveland felesége volt, míg meg nem csalta őt Quagmire-rel. Ennek következtében elváltak.

Joe Swanson (Varga Rókus) – Feleségével, Bonnie-val az első évad ötödik epizódjában mutatkoztak be, mint új szomszédok. Rendőr, elfojtott agresszió jellemzi; egy üldözés során balesetet szenvedett és kerekesszékbe kényszerült.

Bonnie Swanson – Joe felesége, aki hét évadon keresztül volt terhes. Nagy segítsége a sokszor magatehetetlen Joe-nak, akit pelenkázni kell.

Herbert John – Az utcában élő öreg bácsi, aki mindig járókerettel jár, s nem mellékesen pedofil. Legnagyobb szerelme Chris, aki nem értékeli az öregúr közeledéseit.


Nem túl gyakran  látott szereplők:

Kevin Swanson – Joe és Bonnie első közös gyermeke, aki Irakban meghalt.

Susie Swanson – Joe-ék második gyermeke, egy lány aki a hetedik évadban születik meg. Peter leszbikusnak mondja, mivel megveri Stewie-t.

Quahog 5 News:

Diane Simmons - A helyi tévécsatorna bemondónője.

Tom Tucker - Diane párja a híradóban. Egy rész erejéig Peter pótapja is volt.

 
www.ingyenweblapok.hu | Készítette: Soride 2008

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional